Dermaplaning Skin Treatment €85 

Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd.                                                                                                                                                                                                      Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd. 

Duurtijd 60min.

Komen de donshaartjes donkerder terug?

Neen. Absoluut niet. 

De donshaartjes die verwijderd worden, komen na de behandeling gewoon op dezelfde manier terug. Ook de kleur is nadien nog net hetzelfde. Dit omdat er niets aan de structuur van de haarzakjes verandert. 

Komen de donshaartjes dikker terug?

Het haarzakje wordt niet aangetast. De haartjes worden namelijk aan de oppervlakte “afgesneden”. De structuur blijft dus hetzelfde. Je hoeft dan ook geen schrik te hebben dat de donshaartjes dikker terugkomen.

Dermaplaning zorgt voor betere opname van je producten !

Het verwijderen van de dode huidcellen en donsharen zorgt niet alleen voor egalisatie en verheldering van de huid. Het bevordert ook de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles geeft de huid weer een echte “glow” en een zijdezacht gevoel.

Maar misschien wel het belangrijkste voordeel van deze behandeling is het feit dat de werkstoffen beter opgenomen worden.

Je producten voor thuisgebruik zullen ook veel beter opgenomen worden door de huid. 

 

 

 

-Acne
-Rosacea
-Couperose
-Pigment
-Gevoelige huid
-Anti-aging

Huidverbeterende gezichtsbehandeling van KRX. Deze behandeling word speciaal voor u gemixt en gematched. Elke huid kan behandeld worden. Direct na de behandeling een prachtig resultaat, wat nog dagen lang door werkt. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en worden onzuiverheden verwijderd.

*Geschikt voor ieder huidtype

-Acne
-Rosacea
-Couperose
-Pigment
-Gevoelige huid
-Anti-aging

Carboxy Therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid, maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsel vrij en de huid vernieuwd zich sneller. De cellen functioneren beter waardoor de elastine en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Werking:

- Verbetert de huidtextuur en teint

- Huid wordt strakker en egaler

- Donkere wallen verminderen

- Grove poriën verkleinen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk, maar je kunt wel een soort van tintelend gevoel ervaren. Je huid kan ook warm aanvoelen, maar dat is een normale reactie, de bloedstroom versnelt en wordt verrijkt met zuurstof. De roodheid trekt over het algemeen na ongeveer een half uur weg.

Wat houdt de behandeling in? 

Welkomsmassage

Reiniging

Carboxy

V-Lift masker 

Serum

Dag / Nacht crème 

Duurtijd 75minuten.

 

 

Green Sea Peel €95 

100% Natuurlijke peeling - zonder chemische middelen of zuren. 

De Green Sea Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren.

De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst.

Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De Green Sea peel wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Duurtijd 60minuten.

 

De behandeling kan om de 2 weken herhaald worden.
Na 4 behandelingen moet je 60 dagen wachten voor je een nieuwe Green Peel behandeling ondergaat

Wanneer is deze behandeling niet geschikt?

  • Schimmel- of virale huidinfectie
  • Open wonden
  • Huidkanker
  • Mensen met schelpallergieën
  • Gebruik van isotretinoïne
  • Zwangere vrouwen 

 

24-48 uur NA de peeling moet je het volgende vermijden:
– Blootstelling aan zon of zonnebank
– Lichamelijke inspanning
– Bubbelbad, jacuzzi, sauna
– Exfoliërende producten zoals peelings en scrubs
– Crèmes die retinol bevatten 
– Ontharingscrème of blekende crèmes
– Gezicht harsen/waxen
– Haarkleuring (wenkbrauwverf of henna)

 

Belangrijk ! Na de behandeling:

Dag 1:

De eerste 24 uur de huid niet wassen. U moet de eerste 24 uur de repair crème gebruiken. Na 24 uur is het belangrijk om een crème en een SPF te gebruiken. Totdat je volledig bent vervelt (dit gebeurt niet bij iedereen), mag je geen crèmes met zuren gebruiken.

Na 24 uur:

Mag u de huid weer reinigen met een zachte reiniging. Probeer niet te veel te schuren over de huid met washandjes of met een handdoek. Gebruik de repair crème en een SPF na een Green Sea Peel. Uw huid barrière dient optimaal te kunnen herstellen. 

Niet scrubben! Van zodra de huid begint te vervellen: Niet aan velletjes trekken of krabben! Het vervellen van de huid is een natuurlijk proces.