Bij iedere gelaatsverzorging geniet je van een gelaat, nek, decolleté en schouder massage en wanneer het masker zijn werk doet krijg jij nog een heerlijke hoofdhuidmassage. Op de achtergrond speelt rustig gevende muziek om helemaal ZEN van te worden.   

Zelf vind ik het ook zeer ontspannend wanneer ik jou een gelaatsverzorging en gelaatsmassage mag geven. Ik geniet telkens een beetje mee.

Om bij te blijven met de nieuwe technieken en vooral om jou het beste te kunnen aanbieden volg ik regelmatig nieuwe opleidingen.

 

Primair Basic Skin Care €85

Is het jouw eerste gelaatsverzorging bij Schoonheidssalon Famke? Of wil je graag meer te weten komen over hun huidconditie en de thuisverzorging. We starten met een intakegesprek en kijken naar de noden van jou huid, je geniet van je gelaatsverzorging op maat en sluiten af met een persoonlijk huidadvies. 

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 90min.

Zomer Cryo-Treatment € 85,00

Anti-aging gezichtsbehandeling

Door de huid bloot te stellen aan een zeer lage temperatuur, krijgen de hersenen een impuls waardoor de huidcelfuncties worden geactiveerd 

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 90minuten

 

Basis verzorgingen

Hydraterende Skin Care €65
Deze gelaatsverzorging biedt de huid een basisverzorging op maat van iedere huid. Ook het hele jaar door is deze behandeling geschikt voor de klant die verzorging belangrijk vindt maar nog geen specifieke noden heeft.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 60minuten.                 .

Voedende Skin Care €65
Deze behandeling is gebaseerd op de basic skin care met enkele stappen meer gericht naar voeding en herstelling van de huid.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 60minuten.                                                                     

Lifting Anti-Age Skin Care €65                      

Deze behandeling is gebaseerd op de basic skin care met enkele extra stappen gericht naar zowel het aanbieden van een extra vitamine boost van de huid als voor het wegwerken en opvullen van rimpels en fijne lijntjes.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

                     

Eye Power Lift Skin Care €75 

Kraaienpootjes, opgezwollen oogleden, wallen onder de ogen

Deze behandeling is gebaseerd op de basic skin care met enkele extra stappen gericht naar de zone rond de ogen. Zo krijgt de meest vermoeide huid een extra oppepper. Ice Globes worden hierbij vaak toegepast.

Eventueel  vapozone / borstelapparaat naargelang de huidconditie en het seizoen.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 75minuten. 

 

Uitgebreide verzorgingen 

Dermaplaning Skin Treatment €85

Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd.                                                                        Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd. 

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 60min.

Carboxy Treatment + Vlift masker €99

Carboxy Therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid, maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsel vrij en de huid vernieuwd zich sneller. De cellen functioneren beter waardoor de elastine en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Duurtijd 75min.

Blooming Spring Treatment €90

Deze prachtige, nieuwe lentebehandeling biedt pure relaxatie en combineert het beste uit 2 werelden: Huidverbeterende, boostende ingrediënten en technieken worden gecombineerd met de focus op beleving en ontspanning!
Dit alles resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en
een betere huidweerstand.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.
Duurtijd 90minuten.

Ultra Repair & Lifting Skin Treatment €85

Deze diepgaande behandeling geschikt voor de veeleisende huidtypes, die veel verzorging nodig hebben. Ideaal om de huid te herstellen.

Voor droge en uitgeputte huidtypes die nood hebben aan voeding, verzorging, hydratatie en anti-age. Om de strijd tegen huidveroudering en rimpels aan te gaan.       

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Eventueel vapozone / borstelapparaat naargelang de huidconditie en het seizoen.

Duurtijd 90min.                                         

Anti-age Booster Treatment €85                                                                                                   

Deze behandeling heeft als belangrijkste doel anti-rimpel en lifting van de huid. Natuurlijk wordt er ook aandacht geschonken aan de andere huidcondities zoals hydratatiepeil, voedingspeil en de natuurlijke bescherming van de huid. Men merkt al een onmiddellijk effect na één behandeling. De huid ziet er egaler uit en voelt gladder en fijner aan van structuur terwijl men toch een comfortabel gevoel behoudt.
Bovendien ziet de huid er gezonder en stralender uit dan voorheen.

Inclusief wenkbrauwen ontharen.

Eventueel vapozone / borstelapparaat naargelang de huidconditie en het seizoen.

Duurtijd 90min.

 

Green Sea Peel €95 

100% Natuurlijke peeling - zonder chemische middelen of zuren. 

De Green Sea Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren.

De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst.

Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De Green Sea peel wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Het is VERPLICHT om de nazorg maatregelen correct te volgen. En de verzorgende crème die hier voor ontwikkeld is aan te schaffen en te gebruiken.

Duurtijd 60minuten.

 

 

Behandeling mannenhuid 

Men Skin Treatment €65                                                                                                          

Mannen willen dat hun huid er gezond uitziet en aanvoelt. Net als vrouwen hebben zij te maken met verschillende huidcondities en huidaandoeningen zoals een gevoelige huid, acne en huidveroudering. Toch zijn er heel wat verschillen tussen de huid van een volwassen man en vrouw. Daarom hebben mannen nood aan een aangepaste huidverzorging om hun huid gezond en in optimale staat te houden..

Eventueel vapozone / borstelapparaat naargelang de huidconditie en het seizoen.

Inclusief wenkbrauwen in vorm brengen. 

Duurtijd 60min 

 

 

Ontharen tijdens gelaatsverzorging

Wenkbrauwen zitten inbegrepen bij elke gelaatsverzorging (buiten de kids gelaatsverzorging)

Bovenlip +5,00

Kin +5,00

Wangen +5,00

Ontharen zonder gelaatsverzorging

Wenkbrauwen €10,00

Bovenlip €8,00

Kin €8,00

Gelaat volledig €28,00

 

Wenkbrauw mapping + kleuren 45min. €30

Wenkbrauw mapping is een techniek om jouw ideale wenkbrauwvorm te kunnen bepalen voordat je de wenkbrauwbehandeling uitvoert. Creëer je symmetrische lijnen die uiteindelijk een wenkbrauwvorm vormen.

Hierna worden de wenkbrauwen geverfd. 

Resultaat is zichtbaar tot 2 weken op de huid en tot 5 weken op de haren.

 

Behandeling Kinderhuid 

Kids gelaatsverzorging tot 12j 40min €35,00

Ook de allerkleinste kunnen genieten van een gelaatsverzorging.

De behandeling bestaat uit : Reiniging, tonifiëren, peeling, gelaatsmassage, masker, afwerking met dag/nachtcrème en lipverzorging.

 

Wist je datjes 

Bij de gelaatsverzorging wordt niet enkel het gelaat behandelt maar ook de hals, schouders en decolleté, je krijgt in het salon een gelaatsverzorgingskleedje dat over de BH of bovenlichaam(man) wordt aangetrokken zodat eigen kleding niet vuil wordt.

 

Ik vraag om de GSM op stil te zetten, het is zonde als jou ME TIME moment wordt verstoort, door onnodige belletjes.